Karácsony ami csak rólatok szól

 Egyedi, kézzel készített karácsonyi stúdió, különféle kiegészítőkkel az egészen pici gyermekeknek, pároknak, mindenkinek! 🌲🎁📸Lepjétek meg a családot, szülőket, testvéreket vagy ajándékozzatok magatoknak egy gyönyürű, ünnepi fényképsorozatot! A helyszínen átadjuk a kinyomtatott képeket utómunkázva és letölthető digitális formában is! Sőt, az elkészült képekből választhattok egy óriás méretű (A3+) jövő évi naptárat, ami egy igazi ajándék lehet szeretteiteknek! (A naptár külön 2.500ft/db)!
Várunk mindenkit december 1-től december 13-ig mindennap Lajosmizsén a Petőfi utca.14 szám alatt!

Kérdések és Válaszok:

 

Hogyan tudok időpontot foglalni a karácsonyi fotózásra?

-Legjobb email-en keresztül. A lehető leggyorsabban dolgozzuk fel és válaszolunk a megkeresésre!

 

Mettől meddig lehet foglalni?

-December 1-én, kedden kezdődik a fotózás és egészen december 13-ig tart majd, minden egyes nap reggel 8 órától este 7 óráig!

 

Mennyibe kerül egy csomag és mit tartalmaz?

-A karácsonyi fotózás 10.000 forintba kerül és tartalmaz 30 perc fotózkodást, berendezett, egyedi, gyönyörű karácsonyi stúdióban, többféle kiegészítővel, 10 db 10×15 méretű utómunkázott a helyszínen kinyomtatott fényképet, és az összes elkészített fényképet nagyméretben, online, jelszóval védett fotógalériában lehet majd megtekinteni illetve letölteni! Kérhető még óriási méretű A3+ 2021-es naptár, az általatok választott fényképekből +2.500 forintért!

 

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás után az utómunka illetve a fényképek kinyomtatása?

-10 percet körülbelül!

 

A 2021-es naptárra mi választjuk ki a képet?

-Igen!

 

Hol találom a stúdiót?

-Lajosmizsén a Petőfi utca.14 alatt.

 

Mennyi idővel érjünk oda hamarabb?

-Nem szükséges sokkal hamarabb megérkezni, körülbelül 5 perc elég!

 

Tudok parkolni az autóval a stúdió körül?

-Természetesen van lehetőség parkolásra közvetlen az épület előtt!

 

Hányan tudunk egyszerre fotózkodni?

-A díszlet illetve a hely is úgy lett kialakítva hogy viszonylag bővíthető! Az optimális létszám maximum 5 fő, de minden kívánságnak eleget tudunk tenni, viszont ezt emailben külön jelezzétek felénk!

 

Kisbabánkat is szeretnénk magunkkal vinni a karácsonyi fotózásra! Megoldható?

-Természetesen igen! Készülünk kifejezetten kisbabák fényképezésére akár már pár napos kortól különböző kiegészítőkkel! Kérlek ebben az esetben ezt külön kiemelni számunkra, hogy a stúdió hőmérsékletét a megfelelő hőfokra tudjuk időben beállítani a kicsinek!

 

Milyen ruhát vegyünk fel az alkalomra?

-Azt szoktuk tanácsolni hogy amiben csak kényelmesen érzi magát az ember. Egy aranyközépút az utcai és az ünnepi viselet között. Az összkép tovább fokozható mikor a család vagy a pár összeöltözik! Egyszínű felsőruha például!

 

Van ajándékkártyátok? Tudok ilyen karácsonyi fotózást ajándékba adni?

-Természetesen igen! Előre kinyomtatott, igényes ajándékkártyáink vannak!

 

Ha nem találtad meg a megfelelő választ a kérdésedre, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: +3630/2433141 illetve info@rolunkszol.hu