Rólunk

 

Még tinédzser koromban, amikor dvd lemezeken néztük a filmeket, mindig volt rajta egy werk film, ami bepillantást engedett a színfalak mögé, a forgatás ideje alatt! Én majdnem mindig megnéztem őket, mert teljesen lenyűgözött az, milyen technológiával és mennyi ember munkájával készül el egy nagy mozifilm! Talán itt kezdődött a szerelem én és a fényképezés, filmezés között!

Ahogy teltek múltak az évek, kerestem egy hobbit, ami kimozdít engem egy kicsit a “négy fal közül”. Nem kellett sokat gondolkozni rajta, mi legyen az! Megvettem életem első tükörreflexes fényképezőgépét! Emlékszem, alig vártam hogy használhassam! Adtak hozzá egy viszonylag jó objektívet és mentem a városba, erdőbe és kattintgattam! Utána olvastam ,hogyan lehet teljesen manuál módban fotózni, milyen lencsék, milyen eseményekre jók! Képeztem magam teljesen autodidakta módon!

Évekkel később egy ismerősömnek nagyon megtetszettek a fotóim! Felkért legyek az esküvői fotósuk! Megörültem, de valahol tartottam is tőle, mert azelőtt még soha ilyet nem csináltam! Bújtam az internetet, mindennek utána néztem! Elérkezett tehát a nagy nap, mind hármunk számára! Nekik azért mert csak az esküvőjük, nekem meg azért ,mert itt volt a lehetőség hogy  bizonyítsam mit tudok, illetve azt a rengeteg elméleti tudást amit az idők folyamán magamba szívtam, a gyakorlatban is alkalmazzam! Nagyon izgultam! Emlékszem az elején szabályosan remegett a kezemben a gép, de nagy levegőt vettem és végig csináltam teljes erőbedobással! Még a mai napig megvan belőlük egy pár kép, és ennyi évvel később, sok-sok esküvővel, rengeteg tapasztalattal a hátam mögött meg-megmosolygom az akkori tudásom, de egész vállalható képek lettek! Ezen az esküvőn nagyon megtetszett nekem a fotózás ezen iránya és láttam benne a sok lehetőséget és fantáziát! Ennek már sok éve!

Kicsit specifikáltam magam az esküvői fotózásra, de szinte minden alkalmat fotózok, legyen az keresztelő, családi összejövetelek, kismama fotózás, újszülött fotózás, jegyes fotózás! Az igazság az, hogy nagyon szeretem ezt csinálni! Szerintem kevés olyan nagyszerű dolog van ,mint két ember legszebb, legfontosabb napját megörökíteni. Teljesen feltölt! És minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy azt amit ez a két ember megél, átél ebben az egy napban, visszatükröződjön a képeimen is! A készületek közben lévő izgalom, a templomi szertartást körülvevő tradíció, és a lakodalomban megjelenő, felszabadult öröm és boldogság! Ezekben a pillanatokban részt venni és dokumentálni egy hihetetlen jó érzés, és mind a mai napig úgy vagyok vele, hogy számomra nagyon megtisztelő,mikor  egy pár engem kér fel szolgáltatójának!

Főállásban fotós, videós, illetve egy gyönyörű szép kislány büszke édesapja vagyok! Lajosmizsén élek kis családommal, de országosan, sőt határokon túl is vállalok fotózást!