Rólam

2015 óta rögzítem a fodrászok, sminkesek, dekoratőrök, szakácsok és cukrászok mesterműveit és nem utolsósorban két ember megható és izgalmakkal teli pillanatait!

Rendkívül hálás vagyok, hiszen azzal foglalkozhatok amit szeretek, archiválni a történetet! Rengeteg gyönyörű helyen jártam és nagyon sok fantasztikus embert ismerhettem meg ezalatt az idő alatt!

Több éves esküvői tapasztalattal a hátam mögött, minden szakmai és technikai tudással azon vagyok, hogy olyan felejthetetlen momentumokat, percet rögzítsek, amik sok év múltán is visszahozzák azokat a gyönyörű emlékeket amik veletek történnek az esküvőtök napján.

Rengeteg pozitív visszajelzést kapok nemcsak a pároktól, hanem a vendégektől is, akik közül sokan kérnek fel az ő esküvőjük dokumentálására!
Két nagyszerű segítségem van, Bíborka és Lilla a két kislányom akik mindig segítenek nekem pakolni és rendszerezni a dolgaimat. Főleg pakolni szeretnek! A két kis manóval és feleségemmel Lajosmizsén élek ahonnan nemcsak belföldre hanem a világ bármely pontjára elutazok alkotni! Ha tetszik a munkám és szeretnéd hogy én örökítsem meg számotokra a nagy napot, kérlek töltsétek ki az űrlapot és hamarosan megbeszéljük a részleteket!

Nézz szét az oldalon és írj nekem